Meditatie

Tijdens een meditatie nodig ik je middels een geleide visualisatie uit de ontspanning en stilte in jezelf te ervaren. Het brengt je tot rust en bied je een moment voor jezelf.  Een moment om te luisteren wat de stilte jou te vertellen heeft. Je kunt kiezen voor een klankmeditatie of voor een zoutmeditatie.

Klankmeditatie

Na de visualisatie ontvang je in de diepe ontspanning een klankbad. Ik maak daarvoor op intuïtieve wijze gebruik van mijn stem en wellicht van klankinstrumenten als een oceandrum of windgong. Een deel van de klanken zal speciaal op jou afgestemd zijn. Na afloop ben je welkom voor een kopje thee en voor wie dat wil delen van de ervaringen.

Deze meditatie bied ik door het hele land aan.

Zoutmeditatie

Deze meditatie vindt plaats in een zoutkamer van Zuiverzout, geheel opgebouwd uit zout en waar fijne zoutkristallen worden verneveld. Dit bevordert de gezondheid van de luchtwegen en de huid. Tijdens de meditatie genieten we van de sterk energetisch reinigende werking van het zout, waardoor het loslaten van spanning, zorgen en emoties eenvoudiger en diepgaander is. Tegelijkertijd zorgt het zout ervoor dat de energie daarbij licht blijft.

De zoutkamers van Zuiverzout zijn in Hoorn, Limmen en Schagen.

Ben je geïnteresseerd in een van de meditaties neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Tip: een meditatie is ook leuk om iemand cadeau te geven!